Algemeen - A&A Service, Den Haag
Algemene informatie
=====================================================
Ik maak regelmatig foto's van concerten en andere evenementen.
Een gedeelte daarvan wordt ook op internet gepubliceerd.

Om de foto's te bekijken klik hier.
=====================================================

A&A Service
Kotterstraat 98
2584VD Den Haag
06 55886641

Wij voeren onze werkzaamheden uit
en zijn via de telefoon te bereiken
op werkdagen van 9:00 tot 21:00
in het weekend  van 9:00 tot 18:00
(Voor spoedgevallen ook buiten deze tijden)
Of meld een storing via dit formulier.
  Klik hier om uw computer gratis te testen.
  • Voor particulieren hanteren wij hetzelfde uurtarief voor reparaties en installaties op werkdagen, 's‑avonds en in het weekend, dus service wanneer het u uitkomt zonder extra kosten (zie tarieven).
  • Omdat we vanuit huis werken (dus geen duur kantoor, hoge personeelskosten, etc.) is ons uurtarief concurrerend (vergelijk).
  • Wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, uw garantie voor een goede en betrouwbare service (zie ICTWaarborg).
  • We vinden PC dokter een raar woord, automatisering is gewoon al 27 jaar ons vak.
  • Wij werken in de regio Den Haag, u kunt hier zien of uw adres binnen onze regio valt of een routebeschrijving opvragen.
  • Voor onze data recovery service kunt u natuurlijk ook uw harde schijf, CD, DVD, USB stick of geheugenkaart opsturen, kijk daarvoor op deze pagina.
  • Brengen en ophalen van apparatuur alleen op afspraak.

Wij verkopen geen computer hardware (behalve onze aanbiedingen), software of onderdelen.

Op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van ICTWaarborg (pdf) van toepassing.
Daarnaast hanteren wij ook onze eigen algemene voorwaarden (pdf).

De service hulp op afstand werkt natuurlijk ook buiten onze regio (zie uitleg).
PC dokter is een veel gebruikte beschrij­ving van perso­nen die (mees­tal als bijver­dien­ste) repa­ra­tie en instal­la­tie van com­pu­ters aan­bieden. Alsof kennis over pc's iets heel bijzon­ders zou zijn om jezelf dokter te kunnen noemen. Is een tim­mer­man dan ook een "hout dokter" of een schil­der een "verf dokter"?

Profes­sio­nele bedrij­ven op dit gebied leve­ren gewoon diens­ten met men­sen die door stu­die en erva­ring als hun beroep com­pu­ter­pro­ble­men kun­nen oplos­sen.
Een bestu­rings­sys­teem (Engels: operating system of afge­kort OS) is een pro­gramma (meestal een geheel van samen­wer­kende pro­gramma's) dat na het opstar­ten van een com­puter in het geheu­gen gela­den wordt en dat de func­tiona­li­teiten biedt om andere pro­gramma's uit te kun­nen voeren.

De meest bekende besturings­systemen zijn Windows (Microsoft), Linux en MacOs (Apple).
Trefwoorden: advies consultant automatisering computer netwerk hardware software reparatie installatie pc openingstijden weekend adres bereikbaarheid the hague