Privacy - A&A Service, Den Haag
Privacy

Wij verzamelen door middel van cookies informatie over uw gebruik van deze website. Dit doen wij om deze site beter op uw wensen af te stemmen en gebruiksvriendelijker te maken. Ook worden cookies gebruikt voor verschillende mogelijkheden van deze site.

Een cookie is informatie die op uw eigen computer wordt opgeslagen, zodat als u naar een andere pagina op deze site gaat, uw instellingen behouden blijven. De informatie in deze cookies wordt door ons niet opgeslagen en de cookies worden weer van uw pc gewist als u de browser afsluit.

U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het opslaan van cookies niet mogelijk is. U kunt dan niet van alle mogelijkheden van deze site gebruikmaken. De geldigheidsduur van de cookies is bij deze site beperkt tot de duur van uw bezoek aan het internet. U kunt cookies op elk gewenst moment verwijderen van uw computer via het menu van uw browser.

Wij verwerken de gegevens die u zelf verstrekt als u contact met ons opneemt via een formulier op deze site. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw eigen aanvraag te verwerken en om onze dienstverlening te verbeteren en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Een cookie is infor­matie die door een web site op uw eigen com­puter wordt opge­sla­gen. Mees­tal worden cookies gebruikt om uw per­soon­lijke instel­lin­gen op een site op te slaan, maar er zijn ook "tracking cookies", die pro­beren infor­matie over de door u bezochte sites op te slaan.

Wij maken gebruik van "session cookies" voor het opslaan van uw instel­lingen. Deze session cookies worden auto­ma­tisch gewist als u de inter­net browser afsluit.
Deze Engelse term kan het best worden vertaald als "blader pro­gramma" en wordt gebruikt om inter­net pagina's te kunnen bekij­ken. Het gebruik van een browser is in de volks­mond syno­niem aan "surfen op het inter­net".

De bekendste browsers zijn Internet Explorer, FireFox, Opera, Safari en Google Chrome.
Trefwoorden: informatie site computer pc privacy gegevens formulier cookie browser dienstverlening contact gegevens the hague